en fjuttig liten vecka

Kategori: Allmänt

.. kvar. Sen är jag hemma

frågan är hur sugen jag kommer vara på att åka tillbaka sen. VI SES OM EN VECKA ÄLSKADE VÄNNER

ledig imorgon

Kategori: Allmänt

Det blir skönt!

Längtar även till sommaren. Sommaren med min Alex, mitt hjärta.

:D

Kategori: Allmänt

Efter ett samtal med världens bästa föräldrar som jag saknar otroooligt mycket så sitter jag nu här med ett stort leende på läpparna.

Vecka 14 får familjen tillökning av en liten jänta! Så Jeppe får bli lite morfar. Som jag ska åka hem till denna sötsak för att få kramas lite!

det funkar faktiskt

Kategori: Allmänt

Fint väder idag, satt ute i solen en stund och njöt. Känns skönt att vara frisk, dock är hela resten av mina sambor tussiga. Det jag ägnar mig åt annars idag är att tvätta och planera inför veckans middagar. Om två veckor sitter jag hemma i Östersund och firar 20 år i livet. Dricka vin ska jag göra också, vin som jag köpt själv!

Nu ska jag vecka min man, vi ska ta en promenad och handla mat. Ikväll står hemmagjord kebab på menyn, nom nom nom

lördagskonstaterande

Kategori: Allmänt

Det är jobbigt att längta hem så mycket som jag gör nu.

Vore rätt skönt att ha något att sysselsätta sig med om eftermiddagarna samt ha närhet till lite vänner att kunna umgås med. Men nu har jag bestämt mig, när kontraktet på jobbet går ut i början av juni så åker jag hem. Hem hem hem. Till mamma, pappa & Jeppe - hem till Östersund.

Blaaaaaah kan tiden bara gå eller

vet ni vad!

Kategori: Allmänt

Jag har fått fast jobb.

De har tillsatt en helt ny ställning på dagis pga att de fått in pengar för en extra språksatsning. Det är jag som fått ta den ställningen. Jag är så otroligt glad och hedrad!

Godnatt

någon som jag inte tänker släppa ifrån mig i första taget!

Kategori: Allmänt

Malin!!!!!!!!!!!!!!!!!

Helt enkelt, världens bästa Malin

jag hatar alla

Kategori: Allmänt

Jag är nästan självmordsbenägen idag. Det har inte gått att vara ute då det stormat extremt hela dagen, dessutom har snö, hagel och regn beblandat sig med stormen. Så väldigt omysigt. Jag har istället läst ut min julklappsbok på alldeles för kort tid, pratat med älskade familjen som är i stugan och duschat.

Jag är så jävla less idag. Less på att ingen vill komma hit utan för att man alltid måste åka hem för att umgås med folk. Less på att inget händer.

bomsicka bom

Kategori: Allmänt

Vintern och våren turas om. Nu har vi ganska varma dagar och kalla nätter vilket gör att det är glashalt ute. Jag hoppas att våren snart vinner och att solen håller sig kvar lite längre än de få timmar den kikar fram nu.

Jag har hämtat min bankdosa, nu ska jag snoka i kokböcker för att komma på vilken middag jag ska bjuda mig själv på. Intressant, uh