!

Kategori: Allmänt

Idag är världen sådär grym igen. För ca 1 månad sen blev två unga tjejer påkörda vid Parkskolan varav den ena blev allvarligt skadad. Hon har fått svåra hjärnskador av olyckan och vad det kommer innebära vet de knappt.

Så nu ska jag ut, andas frisk luft, köra bil med förstånd och rida kontrollerat. Man vet aldrig när livet vänder.

KRAM

fint på nå vis

Kategori: Allmänt

http://mobil.devote.se/articles/kroenikor/hela-strumpbyxor-torrt-ris-och-vem-har-raad-att-gaa-paa-cafee-jaemt_43-3030.htm

snapchat yeaaah

Kategori: Allmänt

Laddade hem Snapchat på min Galaxy S4. Eller, tydligen så var det inte Snapchat utan Snapkidz, och jag fattar ingenting. Det står ju Snapchat på ikonen och dessutom står det ju att den redan är nedladdad när jag ska söka upp den på nytt på Samsung App's.

Fan också. Cillan, Stina - hjälp?


huuugaa

Kategori: Allmänt

Till sist blev jag ledig i helgen. En del av mig hade gärna varit ute och flängt till in på småtimmarna medan den andra halvan är rätt nöjd över värmen under filten i soffan med ett glas vin. Jag har inte tid att vara bakis och sängliggande en hel dag för mitt samvete klarar inte riktigt av det. Iom att jag så sällan dricker så kan jag knappt konsumera något förrän jag ska bli varm inombords och snubbla på orden. Förtidspension kanske är något att tänka på?