man ska aldrig bli förvånad

Kategori: Allmänt

I helgen blev jag så extremt häpen. Men du ska veta, kära bror, att du alltid kommer att vara världens bästa.

tack snälla malinerica

Kategori: Allmänt

Gårdagkvällen spenderade jag på Frösön hos Malin. Jag ser fram emot att kunna umgås med henne ofta framöver. Nu är jag tillbaka i Trondheim. Tillbaka för att göra slut med stan och landet för ett tag framöver, jag är så glad!

rrrrrrrrrrrrrrred

Kategori: Allmänt


Jag är ute efter något rött! Vilken tur att jag ska hem till helgen så jag kan kolla om de har denna på Monki. Å du underbara affär!

ssschhhhh

Kategori: Allmänt

Nu har jag städat klart min städuppgift och gjort rent och fint på rummet. Därför ska jag nu ta en promenad, njuta av höstluften och lyssna på mysmusik. Det är så otroligt skönt att bara få umgås med sig själv ibland

fin morgon

Kategori: Allmänt

Hallå hallå!

Här sitter jag, i väntan på att min baguette som jag värmer i ugnen ska bli färdig. Idag är det fint väder i Trondheim, så jag har tänkt ta en promenad efter frukosten. Ikväll och imorgon är det visning på huset igen, därför kommer dagen i övrigt bestå av städning. Känns så jävla segt att de helst inte vill att vi ska ha våra personliga ägodelar framme, så då får vi så lov att stuva in allting i garderober och skåp. Aja, till middag ska jag och min kära äta tacos. Det blir en fin söndag.

Kram kompisar

16 månader

Kategori: Allmänt

alex <3

dom tomma stegen

Kategori: Allmänt

Nu laddar jag inför ännu en arbetsvecka. Jag har haft en grym helg med grabbarna, lugnt och skönt men uruselt väder tyvärr. Har nyss varit ute på kvällsprommis med Casper, det är som så mycket lättare att ta sig ut och andas frisk luft i dåligt väder när man har en hund som blir glad av det. Och kall, fräsch regnluft var inte så dumt att dra i sig.

Och snart har halva oktober gått så snart är det dags att flytta hem!

somewhere over the rainbow

Kategori: Allmänt

Imorse blev jag nåt så in i helvetes jävla förbannad när Linus vaknade. Den stackaren hade fått sig en smäll på krogen igår så halva framtanden gått av och dessutom fick han en redig jävla blåtira. Och ingenting hade han gjort för att förtjäna det. Jävla idioter det finns... Waaaah, vad arg jag blir!

Nu ska jag ta en promenad och handla till middagen, jag och hjärtat ska bjuda Linus på fläskfilé!

God morgon

Kategori: Allmänt

Hehe, börjar om 45 min så här äts det frukost. Känner mig rätt pigg, det är väl inte fy skam såhär på morgonen?

Hade

borta sådär, hemma bäst

Kategori: Allmänt

Jag kan inte riktigt beskriva känslan av längtan som infinner sig när jag kommer hem. Hem till Östersund, Erikslund till mamma och pappa. Min trygghet. Jag längtar efter att få flytta hem, och nu jävlar i mig biter jag ihop och kniper käft för det är faktiskt inte länge kvar nu.

Godnatt svennar