^

Kategori: Allmänt

Det är så tur att tiden går så fort som den gör just nu. Jag vill kunna vara rädd om det jag har och ta vara på tiden och det är så ledsamt och trögt att göra det över Skype. Ska sova och samla kraft och energi, imorgon ska det jobbas på nytt. 8-14 samt 15-21. Sov gott

trötthet

Kategori: Allmänt

Ligger efter vad gäller antal timmar sömn. Det känns kan jag säga. Och syns.

jobba i bil

Kategori:

Då blir man stirrig
 

brrrr

Kategori: Allmänt

Det är en slagen ridlärare som lägger huvudet på kudden efter att ha spenderat två timmar i ridhuset och efter det en och en halv på utebanan. Det blir inte direkt varmare ju senare det blir.. nu får sängen värma mig, Alex var är du när man behöver dig som mest..

höstigt

Kategori: Allmänt

Å vilken dag. Vilken fantastisk häst. Vilken mysig och fotogenisk hund. Nu avslutar jag helgen med att bada
 
 
 

ledighet

Kategori: Allmänt

Kaffet kokar och det gör inte så mycket att jag vaknade före 9, vaknade ju av mig själv och inget stressande alarm. Idag är en fin dag och hösten är här på riktigt nu

Ojdå

Kategori: Allmänt

Sååådääääär då har man dubbeljobbat igen. Sist slutade det inte särskilt bra, men nog måste man "känna på't" igen. Bra har det gått hur som helst.

Imorgon är det äntligen fredag och en hel vecka sen vi for till Norge (Eh va).På agendan står jobb, motionering av 4 hästar samt middag med la familia samt Idol. Ska fan titta slaviskt, jag som aldrig sett eller följt någon serie. Har. Inte. Tid.

sov så gott fina människor. Ta hand om er och de runtomkring

jeopardy

Kategori:

Det är som rätt mysigt att få sällskap i badrummet när man borstar tänderna. En suddig och glad Jeppe, 12,5 år.
 

¿

Kategori: Allmänt

Hästar tar tid.
Min dag idag;
○ Uppstigning 6.45
○ Börja jobba 8 ute i Ås
○ Avsätter lunchen till mockning hos Lasse
○ Slutar 15 men sliter mig inte från jobbet förrän 16
○ Åker till Lasse, gör iordning och går upp till Åsas plan för ett dressyrpass kl 17
○ Rider 30 min och går sedan hem igen, tillbaka ca 17.50
○ Ger hästen middag inne som tar honom ca 1 h att få i sig, med andra ord går han ut igen vid 19
○ Plockar, stökar och donar och åker upp till ridskolan igen 19.34
● Ger upp och åker hem 19.52

Fattar inte.

Ps. Hästen var dyr idag - igen! Ds.

Dirty

Kategori:

Fan, vad sjukt oglammigt det är att vara ridlärare, framför allt en dag som denna. Det pågår byte av underlag i ridhuset, vilket betyder; VARSÅGOD, ställ dig i regnet och hoppas att du inte förfryser. Har tagit två bilder här, den första tog jag idag då jag borstat Lasse. Han var egentligen inte så skitig, men ändå ser det ut som att jag borstat honom med ansiktet? Den andra är från i fredags, en civilklädd jag på restaurang.
 
Nu är jag ganska nöjd över att jag stod där på ridbanan, osminkad och "naken" då regnet fick mascaran att rinna på mina stackars elever. Mina duktiga, tappra elever.Imorgon är det min tur att sitta till häst då jag och Lasse fått Lasses systers plats för IA. Som jag saknat dressyrandet på den mannen.

makalösa måndag

Kategori:

Måndag igen. Typ veckans bästa dag, jag ääälskar måndagarna. Jobbar mellan 16 och 19, tre fantastiskt roliga lektioner med ambitiösa tjejer som vill väldigt mycket med sin ridning. Det sporrar mig och får mig ganska ofta att stamma fram det jag vill ha sagt, bara för att jag blir så till mig.

På måndagarna sover jag tills jag vaknar, sedan kliver jag upp, dricker kaffe, läser tidningen och förflyttar mig sedan hit till soffan. Här läser jag bloggar och lite annat smått och gott samt gör lite nytta, nyss färdig med lektionsplanering. Sedan blir det städning och småplock till ca 13 då jag brukar bege mig ut till Lasse och fixa, dona och rida honom innan jag börjar jobba. Sedan är jag klar i en så behaglig tid att jag kan bege mig hem, ta en dusch och dunsa ner i soffan framför Idol (sista måndagen att göra det visserligen men..).
 
Å, VÄLKOMMEN MÅNDAG!
 
 

avstånd.

Kategori: Allmänt

Å kära nån, så var helgen förbi. En dos kärlek och min snorfyllda näsa blev plötsligt lättare att leva med. Nu väntar en ny, obestämd tid utan Alex och tills dess ska det jobbas och ridas. Livet fortsätter

Tack älskade vänner för en skön, avkopplande helg! ★

Om du var vaken skulle jag ge dig allt det där

Kategori:

 

bajs

Kategori: Allmänt

Jaha. När Lasse fick vila tog jag på mig mer jobb. Dubbeljobbade tisdag, torsdag och fredag förra veckan och jobbade även resterande dagar utom söndagen. Så att, efter att ha intagit ryggläge under söndagskvällen och unnat mig en sköööön slappförmiddag på måndagen började jag nysa en hel del under mina lektioner på måndagen. Summan av kardemumman blev den att jag nös och snorade mig igenom natten och vaknade upp med feber och snorfyllt huvud. Så. jävla. nice. Nej. Fuck förkylning, jag ska till Norge och kramas i helgen.

Nä nu jävlar

Kategori: Allmänt

Dehär med att blogga kan faktiskt va rätt... kul.
Extra kul är det också att jag inte tagit bort några inlägg sedan maj 2010 och jävlar vad gammal jag känner mig ibland när jag läser. Fast konstigt nog gammal på ett bra sätt, mestadels.

Annars då, jag väntar fortfarande på att blixten ska slå ner från klar himmel och att jag ska komma på vad jag vill bli. Tills dess gör jag som jag gör nu och nu kör vi råååå