Jobba är kul

Kategori:

Slut

Kategori:

Jobbat & tränat, skööööönt!

HEHE

Kategori:

Livet som pensionär. Vi kom igår och jag har löst ett uppslag korsord + ett krypto. Så gött och härligt livet kan vara i en stuga i Jonsvatnet!

förnöjd

Kategori: Allmänt

Allt är bra! Vi bor i skogen, 5 brudar och en kille. Vi storkosar oss och spelar UNO bl annat.
Ska spela nu, så jag har inte tid med er

Hejdå

Kategori:

Typiskt att det är så dyrt att ringa. Jag har skickat täcket till dig Stina så det borde komma om någon dag! Saknar dig kompis.

Hejdå Östersund. Hejdå familjen. Hejdå Alex. Jag älskar er

Östersund

Kategori:

Var på inflyttningsfest hos Frida ikväll och där var det trångt då vi var säkert uppåt 30 pers i deras 2a. Dessutom hade jag lyckats köpa en karaff som hon redan ägde.

Kom sen på att jag ville träffa Hannah en stund och åkte därför ner på stan då hon befann sig hemma hos Anton. När dörren in till lägenheten öppnades kunde jag bara konstatera att det var rätt så rymligt för oss som klämt ihop oss i 2an på Tegelplan i jämförelse med hemma hos Anton där man knappt kunde röra sig. Det var så galet mycket folk att man utan problem hade tappat bort sina vänner i folkmassan och jag fick hålla i Hannah som man måste hålla i varandra på krogen när man ska ta sig fram.

Det bästa med denna kväll är att jag var nyktrast av alla och att jag snart ska åka och hämta Alex.

🌙

Kategori:

Jag och mamma har satt upp gardiner och stökat ikväll. Satan vilket mysigt rum jag har, och det nu när jag ska flytta.. Aja, kommer njuta när jag kommer hem och får krypa ner där bredvid mitt hjärta.

Har annars också lockat håret med plattång ikväll. Tycker det är kul att greja med värmeverktyg men är livrädd sedan hon som gjorde mina balfrisyrer brände sönder mitt hår.. Aja, imorgon ska jag rida 2 hästar och städa ur älskade Forden. Hade

HÄSTFOLK!

Kategori:

Ingeeeeen som tror att dom har någon nytta av nåt av detta?

Kategori:

En vecka till kan jag ha målade naglar och armband 24/7. Vi ses snart, Trondheim

Ove S

Kategori:

Henrik Dorsin hade sommarprogrammet igår. Han sjöng sig igenom det och mycket var egenskrivet, därav fick vi lyssnare höra hela sångerna och inte versionerna som av upphovsrättsliga skäl är förkortade. Besviken

Kategori:

Ni

Kategori:

En Linnéa och en Rebecca. Om ni bara kunde vara lite närmre

-

Kategori:

Hur jävla dum kan man va? Usch

🍺

Kategori:

Kategori:

Idag ska jag kosa i solen och bara må gott. Ikväll är det kalas i Mårdsjön! Har skaffat magnetlack också, coolt ju!

Så bra att det gör ont

Kategori:

Så mår jag nu. Så fantastiskt bra att det gör ont och nästan blir jobbigt. Skulle så gärna vilja pausa här en stund, snälla...?

Ledig

Kategori:

Sommaren bestämde sig för att komma nu och jag tackar och tar emot såhär under ledigheten. Har skaffat fler fräknar idag och ätit lunch på stan med Alex. Så. Jävla. Gött!

Norge

Kategori: Allmänt

Sorterar i allt jag äger för fullt och lägger ut lite på Tradera. För er hästintresserade så finns schabraken som ligger på eobc.blogg.se kvar utom det grå Jacson och JW-schabraket. Att jag dessutom äger ett Schockemöhleträns i strl full är ju inte helt OK just nu. Men det är ju så sinnessjukt snyggt!

I morgon ska jag till Norge och fixa skattekort!

H a p p y

Kategori:

Bättre dag alltså. Vaccinerade mig för sista gången efter Thailandsresan och har numer livslångt skydd mot hep A @ B.

Dödade sedan tid på hästryggen och fick dessutom frågan om att sitta på en ny häst på söndag. Ska bli spännande att se hur det går :-)
Sverige är i OS-final i handboll och ni anar inte hur mycket jag saknar att spela själv...

Efter ett glas vin till maten hos världens finaste familj blir det nu lite tv-tittande innan sovdags. Ska hämta Johanna 8 imorgon bitti, jag är pepp som bara den!!

:O

Kategori:

Gääääsp. Har varit uppe sen tidig morgon och härjat. Har finally fått tag i en byrå till rummet som jag skruvat ihop idag och förhoppningsvis så kommer alt vara klart när jag åker till Norge. Äntligen

Cred

Kategori:

Nu är det mycket häst! Har ridit Johannas Mexx idag, på lördag ska jag skjutsa dem på tävling och det ska bli SÅ KUL!! Imorgon ska jag och Britta förhoppningsvis göra sällskap på någon ridskolehäst eftersom de ska sättas igång efter betet. På fredag ska jag försöka skutta lite med BC men innan dess ska jag krama ihjäl min Alex. Hihi

Taggad!

Kategori:

Jag längtar verkligen nu, till att få göra ännu en säsong i Norge. Fan, livet står ju fortfarande och väntar på en och när jag är klar där vet man aldrig var det bär. Jag är lycklig jag

såklart liksom.

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen jobbat klart i Sverige för denna gång och får ha lite ledigt innan det bär av till Norge igen. Och bara för att jag har tid över till annat så klickade jag in mig på HästNet nyss och hittade en häst som jag vill ha. Jobbigt läge