mitt 2010

Kategori: Allmänt

Okej, skippar den lite mer detaljerade årssummeringen.

2010 har varit världens bästa och världens sämsta år. Jag har aldrig någonsin skrattat och gråtit, mått helvete och mått hur bra som helst som jag gjort 2010.

Min älskade morfar tog sitt sista andetag. Det var första gången jag gick miste om någon som stod mig så nära.

Jag sålde mitt hjärta, min Melton. Den ponny som lärt mig att aldrig ge upp och som jag fått dela helt fantastiska ögonblick med. Fyra fina år fick vi, fyra år som jag aldrig trodde skulle gå så fort. Och är det någon jag saknar så är det henne och våran karriär. Nu bor hon i Umeå hos sin nya ägare Evelina och de har redan varit med på en klubbhoppning och nollat två rundor. Framåt våren och tävlingssäsongen ska jag och mamma hälsa på henne, jag längtar så mycket!

Jag hade ett rekordår i utlandsresor. I mars åkte jag och Rebecca till USA och världens bästa Linnéa för att hälsa på henne efter att vi varit ifrån varandra i 7 månader. I juli åkte familjen till Kanada för att få träffa släkten. Är det någonting jag drömt om ända sen jag var liten så var det att åka dit. Och i juli blev drömmen sann och vi åkte dit i 3 veckor och hann med allt från att bada i varma källor, shoppa i Vancouver, åka upp i bergen i Whistler till att spendera några nätter mitt ute i ingenstans och festade 3 dagar i rad. Det är något jag aldrig kommer glömma! I september åkte jag till Malta med några gamla klasskompisar, vi fick en riktigt mysig vecka som innehöll allt från casinobesök till vidriga myggbett.

Min bästa vän kom hem från USA. Vips så var Linnéas utbytesår över och hon kom hem. Gissa om jag var lycklig!

Jag tog studenten. Något jag skulle göra flera gånger om bara jag kunde. Jag saknar klassen och jag saknar studenten, det är bara så.

Jag träffade Alex. Aldrig hade jag vågat hoppats på att den snygga grabben jag träffade första gången på beerpong hos grannen skulle bli min. Nu har vi varit tillsammans i över ett halvår och han gör mig så lycklig så jag vet inte vad!

Jag flyttade till Norge. Eller, flyttade tillfälligt. Efter mindre än en vecka hade jag fått jobb och jag har varit barnehageassistent hela vägen fram till jul. Med hopp om att tjäna lite kosing planeras det för en framtida utlandsresa en längre tid.

Så var det ja, 2010 ett år som går till historien för min del.

and i will always love you

Kategori: Allmänt

vet ni vad

Kategori: Allmänt

imorgon, den femtonde december har jag och alex hållt ihop i ett halvår.
vad hände med tiden?


och jag är så otroligt tokig i denna fina människa som får mig att njuta varje dag.
alex norrman & jag.

tröttistisdag på hans aanruds veg

Kategori: Allmänt

Under denna tid som barnehageassistent har jag börjat fantisera om min framtid. Och om jag får önska vill jag helst av allt ha en Tilde, en Nora, en Ulrik eller en Lasse.
Ulrik gjorde min dag idag. Han är lite mer än ett år och kan knappt några ord. Idag har han sprungit fram till mig, var jag än har befunnit mig. När han var så kramgó slogs jag av tanken att han kanske var kall. Sagt och gjort, "nu måste jag minsann klappa honom på kinderna och sticka in två fingrar innanför hans halsluva för att se om min misstanke stämmer" tänkte jag och kände efter. Ulrik började gapskratta så tårarna rann, så kittlig var han på halsen. Sen ville han inte släppa taget om mig förrän han skulle gå hem.
Jag trivs. Jättejättebra faktiskt

ung & bortskämd är man inte på hans aanruds veg

Kategori: Allmänt

Idag är jag på riktigt solskenshumör. Heja livet!

slappsöndag på hans aanruds veg

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte gjort någonting.

Så, nu vet ni det.

bakislördag på hans aanruds veg

Kategori: Allmänt

Jag hatar dagen efter. Jag blir en värre känslobomb då än jag är i onyktert tillstånd. Jag tycker det är så extremt jävla tråkigt att Malin ska flytta hem. Så som jag någonstans själv längtar hem, samtidigt som jag trivs jättebra. Jag saknar Linnéa, hela tiden. Den som jag vet hur det känns att vara utan en längre tid, men den som jag mer än gärna träffar varje dag precis som vi gjort så länge.

Men nu biter jag ihop. Förr eller senare kommer jag hem jag också, förhoppningsvis med lite pengar i kassan som var främsta anledningen till att jag åkte hit.

Puss på er kära vänner!

ALEX jag älskar dig!

torsdagsmys på hans aanruds veg

Kategori: Allmänt

Jag har nu lyckats med det som tidigare skulle vara en enorm bedrift. Jag har varit vaken hela vägen till och från jobbet i två dagar! Orsaken till detta är att mina underbara vänner här i huset låtit mig ha bilen. Det var tamejfan det skönaste jag varit med om på länge. Att kunna spara en hel halvtimma på morgonen och eftermiddagen för att ta mig till och från Ranheim.

När jag ändå är inne på biltrafik här i Trondheim kan jag passa på att tillägga att det finns trafikljus utplacerade både före och efter varje rondell. Detta resulterar i att det alltid är köbildning i rondellerna. Vägbulor finns det gott om, dessa är ofta omarkerade så det gäller att inte bli förvånad när man helt plötsligt flyger upp i taket då man kör bil. Det finns ofta en egen vägfil för buss och taxi, men helt plötsligt kan dessa filer ta slut och därför är du ofta väldigt vilsen bakom ratten då du måste vara uppmärksam på att svänga hit och dit med jämna mellanrum.

Nog om detta, nu ska jag städa inför helgens besök och sedan laga mat lagom till halv åtta hos mig. Imorgon blir det julbord och fest, jag hoppppaaaasssss att inte kvällen slutar på Backstage!

Klem

onsdagsmys på hans aanruds veg

Kategori: Allmänt

Nu är jag ensam. Eller ja, inte helt ensam som jag faktiskt kommer vara i slutet på december då jag förmodligen är den som jobbar längst av alla. Men jag lagar mat åt mig själv och sover själv på rummet. Min första middag på egen hand blir en portion pasta med bacon och salami som jag endast stoppar in i micron och värmer på. Jag är en bra kock!