framtidsångest

Kategori: Allmänt

Hoppas på lite mer klarhet under 2013, så kom ba kom

nu är det klippt

Kategori: Allmänt

Å. En häst på detta så. Får börja med att vara med häst under "jullovet". Det blir fint det!

Chocolate chip cookies

Kategori:

Lyssnar på julmusik och väntar på att mina kakor ska bli klara med lite läsning. Mys mys! Imorgon åker vi, 4 sköna brudar till London!!!!!

Sovdags

Kategori:

Jaha, idag har varit en intressant dag på många vis. Är glad att jag och MODet tog oss hem helskinnade sen gps;en visade oss ut på oplogade, snorhala vägar. Nä nu ska jag sätta tyngder i ögonlocken för imorgon ska jag upp och släppa ut frukter som inte finns i sina hagar.

Mitt i prick

Kategori: Allmänt

I denna kyla värmde detta ordentligt. Saknar Melton otroligt mycket, genomsnällare individ får man leta efter.. Men hon kunde inte ha fått det bättre, så är det bara!

tradera!

Kategori: Allmänt

Det har hänt ett par gånger att jag haft turen på min sida vad gäller Tradera. Igår hände det magiska igen! Jag hade bestämt mig för vad jag ska ha på mig på nyår, självklart kom detta fina plagg från Tiger of Sweden och kostade 1699 spänn. Bara för att, gick jag in på Tradera och hittar just precis det jag letar efter, samma modell och allt, dessutom helt oanvänd varpå auktionen ska avslutas 36 minuter senare. Så nu sitter jag här, jävligt nöjd och hoppas att min billiga nyårsoutfit ska trilla ner i brevlådan snart. Tjingeling

Med handen på hjärtat

Kategori: