favvisar

Kategori: Allmänt

Jag.älskar.onsdagar!
Idag har jag suttit i möte 9-15, fixat pass, hämtat extranyckel till bilen samt försökt kika rensa bland mina hästprylar. Nu är jag mer än slut i rutan (mina elever tar musten ur mig på världens bästa sätt!)

Nu säger vi godnatt!

Bara bra

Kategori: Allmänt

Enligt tidningarna en av årets deppigaste dagar. Enligt mig raka motsatsen. Har massor av energi för en jobbnatt sen jag varit ledig i 3 dagar som känts väääldigt länge, har bokat en resa till Kroatien i maj med familjen och fam Brenje, imorgon ska jag beställa tid för uppskrivning till BE-kortet, ha lönesamtal och sist men inte minst fira Alex som fyller år <3

rått

Kategori:

Dags för jobb. Ska byta ut detta mot en rejäl kaffekopp. Hurven årstid

att ligga i

Kategori:

 Jahaaajaaa. Äntligen lite vila! Jag jobbade från 12 igår till 10 idag, 2 h ledigt innan personalmöte 12-15 och sedan 3 h hål innan mina 3 lektioner. Nu blir det nedvarvning med min bortglömda julklapp som mamma rotade fram häromdagen. Kardemummate från Kusmi, så gött!!

dagavill

Kategori:

När man jobbar natt pysslar man med sånt här. När det torkar läser man BE-teori. Perfekt!

när hjärtat svämmar över

Kategori: Allmänt

2014 bjöd på allt! Jag har aldrig varit så rädd för något som jag blev under året. Rädd för något fint.
Lasse har varit min anledning att göra något av mina dagar, utan honom hade jag inte haft samma ork. När Jeppe somnade in blev Lasse min räddning och när Lasse for så uppskattade jag Tillas närvaro på ett nytt sätt.

Man ska prova saker, våga prova. Jag gjorde inte det när jag kom in på plugg under hösten och det resulterade i en heltidstjänst på jobbet.
Inget ont som inte för något gott med sig och 2015 ska jag bli en hejare på att svara på sms!