något jag verkligen lärt mig under min tid i norge

Kategori: Allmänt

Som man bäddar får man ligga!

lite ledsen

Kategori: Allmänt

Alla fina, underbara barn. Jag kommer sakna er

if we ever meet again

Kategori: Allmänt

Jag har väldigt lite tid kvar här i grannlandet.
Och jag njuter, både på jobbet och när jag är hemma. För den som väntar på något gott...

Idag var det en unge på dagis som nöp mig, riktigt jävla ordentligt slet han tag i min hals och körde in sina små naglar och märkte mig med ett jack. När han hade gjort det tog han upp en sten, stoppade in den i munnen och log hånfullt. Sånt man kommer ha på minnet länge

jordbær & fløte

Kategori: Allmänt

Onsdag idag, turdag med jobbet = ingen rast = mer pengar. Jobbade till 16.15 och då tog jag bussen till stan och gick och fixade extrajobbet innan jag slutligen drog mig hemåt och stekte köttbullar.

Nu ska jag packa ihop, jobbar till 15.30 imorgon och sen köper jag mig någon middag innan jag tar tåget till Östersund. På fredag morgon tar jag och mamma tåget ner till huvudstaden.
När packningen är färdig ska jag äta jordgubbar och grädde, yummiee!!!

tralalalala bom

Kategori: Allmänt

Det är sämst att själv sluta tidigt och ha en pojkvän vars arbetstid är till 20 men som varma dagar som denna pågår betydligt längre än så..
Som den fantastiska flickvän jag är passar jag då på att tvätta och laga så pass mycket mat att det blir till ett par matlådor som A sedan kan avnjuta under sina evighetspass.

Kan tipsa alla om att söka på min favoritlåt på Spotify!
"Ole Brum"
När ni hör den kan jag nästan lova att ni önskar att ni också jobbar på barnehage i Norge.

PUSS

!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

vaaaaa

lycka!

Kategori: Allmänt



Fick ett mms igår! Världens absolut bästa Melton och Evelina hade tävlingspremiär igår (riktig tävling på bortaplan) och nollade LD;n som var en clear round. Sen skulle de även starta LC men tyvärr startade de före de fått startsignal och det innebär diskvalificering.. MEN, nu har de börjat komma igång och ska åka en hel del och jag ska utan tvekan åka och titta på dem!

Alltid min fina fina fina ponny!

härligt osv.

Kategori: Allmänt

Nu har jag skaffat mig något att se fram emot. Fredag den trettonde (oj) åker jag ner till Sthlm för att fira min "kusin" som fyller 30 bast. Efter en helg med god mat, firande och förhoppningsvis några plagg rikare tänker jag sedan flyga direkt till Trondheim.

jag längtar väl egentligen inte hem, jag längtar efter er

Kategori: Allmänt

Är det något man verkligen lär sig när man är ifrån dem man minst av allt vill vara ifrån så är det att uppskatta sina nära och kära och de stunder man har med dem.

Idag är början på slutet, om en månad flyttar jag hem. Och som jag längtar efter att få ha gångavstånd till er.

Godnatt