skulle inte tacka nej

Kategori: Allmänt

Aktiv ryttare eller inte, fönstershoppa är ALLTID kul!
Allt från MH;s vår/sommarkollektion.

:|

Kategori: Allmänt

Går inte lika bra för Sverige i fälttävlan idag som det gjorde igår. Därför tar jag en paus, tar med mig Jeppe som jag är barnvakt till denna vecka och åker ut till Vagled och mockar åt Ettan. Rider ikväll, sen jag lagat mat hos Norrmans. Att vara ledig är fantastiskt!

måndag

Kategori: Allmänt

Städade ur sista lägenheten på jobbet idag. Har jobb torsdag och fredag och sen är det tack och hej.

Med ena foten utanför

Kategori:

Har fått lyssna på fina svenska texter i helgen. Är så galet trött nu när jag ligger och kikar OS-gymnastiken. Om man ändå vore vig!

lever och lever och lever

Kategori:

Jag mår bra och har så gjort den senaste tiden. Känner mig dock lite vilsen över vad som komma skall då mitt jobb antagligen är tomt på folk i slutet på veckan.
 
Var ut både fredag och lördag och hade fantastiskt roligt. Så pass roligt att en del av det är ett minne blott numer..
Förhoppningsvis blir det lite mer stråkande under lugnare former innan det blir dags att Yra på riktigt.
 
Puss & kram
 
 

Dööötid

Kategori:

Sitter och kladdar i denna när man inte kan göra nåt på jobbet. Inventerade hela köket igår och det var äckligt och ett enda kaos. Uähhh

<3

Kategori:

När jag kommer hem ska jag dock äta halloumi, titta på ridsport och titta på mina bilder från Stockholm som jag tog med kameran. 2 h kvar, stå uuuuut

---

Kategori:

Hemma och på jobbet. Jag gör absolut ingenting för att tjäna pengar

Jag vill inte åka hem

Kategori:

Tänk på avståndet mellan vagn......

Kategori:

Jag har och har haft det så obeskrivligt bra. I morgon åker jag hem igen och hade det inte varit för att jag vill pussa på Alex och för att jag måste jobba så hade jag stannat, tveklöst. Har dykt upp ett och annat som har med framtiden att göra också och det kommer bli braaa!

BRUNCH

Kategori:

Idag ska jag träffa bästa Linnéa, ahhh va gött!! Först fika färdigt hos faster!

Guten morgen

Kategori:

Frukost på balkongen slår fan det mesta

God morgon Stockholm

Kategori:

så jävla göötttt

Kategori:

Jag njuter för fulla muggar. Sitter just nu på min kusins balkong och inväntar min andra kusin och hans familj. Är annars rätt sliten efter en extremt kul utekväll igår, är det semester så är det!

Tågar fram

Kategori: Allmänt

Har precis lämnat Ljusdal. I väskan har jag en bebis som anlände idag, nämligen en systemkamera!! 3 h kvar, dags för nästa Sommar i P1-program. Hadeee

SEMESTER

Kategori: Allmänt

NU; packa färdigt för att åka söderut.
SEN; åka ut och ta, kanske en sista, ridtur på Bon Chiq

God morgon!

Kategori: Allmänt

9 h kvar, sen har jag semeeester! Kom dessutom över en tågbiljett för 124 kr igår som tar mig till huvudstaden i morgon eftermiddag. Nu ska jag först och främst ta hand om de få som bor kvar på mitt jobb. Avdelningen ska stängas och läggas ner så därför måste alla flytta, bara 3 kvar nu. Är så vansinnigt tråkig med ensamarbete bara

Fridens!

Tummen upp

Kategori: Allmänt

Tycker det är fantastiskt bra att SJ säljer ut tågbiljetter på Tradera. Har just nu lagt en krona på en biljett som kan ta mig till Stockholm på fredag.

nya dosor

Kategori: Allmänt

Har varit ledig idag och hade tänkt mig en löptur i finvädret efter ansiktsbehandlingen men TJI fick jag, för jag fick inte lov att svettas efter behandlingen pga att jag fick någon syra i nyllet.

Här är de i alla fall, mina toksköna springskor. Redan nedsatta på Sportamore men blev ännu billigare då Alex pappa hade en kampanjkod :)

kokokokokoko

Kategori: Allmänt

VAD VAR DET JAG SA!

en måndag

Kategori:

Idag har jag varit på en 90-minuters ansiktsbehandling. Det var skönt och smärtsamt om vartannat. Nu ser jag så jävla rolig ut, med nyfärgade nattsvarta ögonbryn. Sköj dä