allvarligt

Kategori: Allmänt

Jag åkte hem i fredags. Till Östersund där jag har min familj och mina vänner, gissa om jag var glad?

Lyckan blev kortvarig och huvudvärken tog över, efter ihållande värk hela lördagen och en tidig kväll vaknade jag på söndagen med en smärta som kändes som något i stil med "nu är det färdigt för dig, Elin". Så, in på akuten och spendera dagen där med blodprov, urinprov samt ryggmärgsprov. Vid 16 kom en sköterska som sa att han skulle bli strypt om jag inte stannade över natten. Stackars karl, tänkte jag och fick väl offra mig att stanna över natten då. Feber hade jag också, och en sänka som var över 100 då den ska ligga under 5. Alex, den ängeln, bodde med mig på sjukhuset mellan söndag och måndag, vi såg på film och myste - trots att det är ganska svårt att mysa ordentligt på ett sjukhus. Igår blev jag väckt 6 på morgonen av att jag fick en nål i armen, blodprov igen med andra ord. Febern var kvar och jag fick piller så jag kunde somna om. Efter vääärldens längsta dag då jag träffade typ 10 olika pers så kom en sköterska och sa att jag fick åka hem om jag ville, bara jag kom tillbaka idag. Jaha, det var bara att tacka och ta emot beskedet att få åka hem så då gjorde jag det. Efter gårdagens Biggest Loser-final kände jag mig trött och gick och la mig, utan att ta ett enda piller. Imorse vaknade jag utvilad, hade sovit heeela natten. Åkte ner på sjukan med mor och tog nytt blodprov, ingen feber idag. YES! Sen kom självaste doktorn som man gärna hade pratat med redan igår och sa att jag var utskriven, de skulle höra av sig om de hittade något om virus vilket de misstänker. Men jag hade ingen bakterie i blododlingen och ingen hjärnhinneinflammation. Sänkan var dessutom på väg ner.

Tur i oturen med andra ord.
Blir hemma nu resten av veckan för att bara mysa, känns väldigt bra faktiskt!

PUSS & KRAM

haha

Kategori: Allmänt

I natt vaknade Alex av att jag vred och vände på mig. Då han vände sig om och tittade på mig så hade jag sagt "jag kan inte andas".


Då är frågan vad jag drömde om i natt? Haha


Hemgång imorgon. Först jobb och sen Nabo till Duved så åker jag och Alex med pappsen från stugan. Jag känner att jag kommer få världens mysigaste helg, tihiii

tiden går fort när man har roligt

Kategori: Allmänt


Och igår firade vi fem månader

Lycklig, det är precis vad jag är!

idag är det lördag

Kategori: Allmänt

Gunnars familj är på besök och ska bjuda på räkor mm till lunch - snääälllttt!

Sen ikväll ska jag, Alex, Sara och Dennis laga hemgjorda hamburgare. På det blir det utgång :)

tankar

Kategori: Allmänt

Jag har varit alldeles för dålig på att höra av mig till alla mina vänner sen jag kommit till Norge. Men det betyder inte att jag glömt er, absolut inte. Om ni bara visste allihopa, hur ofta jag tänker på er.

Trots att jag trivs bra, tjänar pengar och "flyttat ihop" med den kille som jag är tokig i så tänker jag nåt så ooootroooligt på alla hemma.

Alla kvällar framför Beck eller Wallander med Stina, Frida, Jennifer, Britta, Emmelin och Anna då alla förr eller senare somnat i soffan. Mitt hästgäng som jag delat så mycket med, både tid och intressen. Nu är det inte längre vi som snor ihop spökslingan i skogen vid ridskolan under halloween och skrämmer barn så dom springer hem, för sen vi gick tog ingen över. Jag saknar er hela tiden och längtar något så enormt till Luciahelgen då åtminstone en del av oss ska ses i stugan igen.

Linnéa, av den enkla anledningen att vi varit ifrån varandra i ett år så är det som att jag lever i den bubblan att vi är så mycket längre ifrån varandra än vad vi faktiskt är. Finns alltid för dig, oavsett var vi befinner oss så kommer du alltid att stå mig närmast. Finns ingen som jag kan dela så mycket med som jag kan dela med dig!

Carina, självklart flyttar jag precis när vi bestämt att vi ska gå promenader så ofta som möjligt då vi bor så gott som grannar i stan. Jag hoppas vi kan ha en trevlig Skypedate snart så du uppdaterar mig om livet. Jag är nyfiken och längtar efter att få höra din röst. Vad säger du?

Anna, Stina och Hannah. Mina fina f.d klasskamrater som jag egentligen är van vid att träffa varje dag. Nu är det inte så, tyvärr och jag saknar gymnasietiden mest pga att jag saknar er. När jag kommer hem ska vi fika, mycket och länge. Precis som vi gjorde när vi var tvungna att unna oss något efter tunga dagar i skolan. Jag längtar tills dess!

Mattias, O-A, Anton, Adde
och Simon. Jag hoppas, hoppas och hoppas igen att jag alltid kommer ha mer eller mindre kontakt med er. Ni får en alltid på bra humör och jag förundras lika mycket varje gång som jag träffat er hur lätta ni är att umgås med. Man trivs med er helt enkelt.

Och kom ihåg, ni är hur välkomna som helst till Hans Aanruds veg 10 i Trondheim. Jag lovar att ta emot er med öppna armar!

Jag uppskattar er vänner, och jag vet ärligt talat inte vad jag hade gjort utan er
Massa kärlek
/e

jag älskar alex

Kategori: Allmänt

Det är helt otroligt vad tiden går fort. Nu är jag inne på min fjärde vecka på dagis och jag har varit i Norge i en månad redan. Allt går bara fint, trots att det är otroligt tungt att bo så många så nära inpå varandra så har vi flera mysiga stunder som kommer finnas med i minnet länge, länge.

Jag trivs otroligt bra på jobbet, det svåraste är att ta sig upp och iväg varje morgon. Åker en buss hemifrån och byter i centrum, åker alltid hemifrån en timme innan jag ska vara på jobbet.

Fick första lönen i fredags. Döm av min förvåning när jag öppnade lönespecifikationen och fick se att jag tjänat ihop 460 NOK. Efter några ilskna mail till Adecco fick jag idag svar att jag missat att "fullföra" mina timregistreringar och att jag därför inte fått lön.  Av någon konstig anledning fick jag trots det mail om att timrapporteringen var genomförd och godkänd. Arg.
Den trevliga människans skulle kolla upp möjligheten att få denna lönen före nästa, frågan är bara om det är värt det då nästa utbetalning är redan nästa fredag. I Norge är det väldigt många företag som betalar ut lön var 14e dag :)

Nu ska jag och finaste baka chokladbollar som vi kan mumsa på till Biggest Loser.
Jag kommer hem nästa helg!
LOVE