it's raining again

Kategori: Allmänt

Igår var en av mitt livs absolut längsta dagar. Begravning för finaste morfar, och jag hade aldrig trott att jag skulle tycka att det var så otroligt svårt som det faktiskt var att sitta där och titta på kistan, alla fina blommorna och lyssna på allas "sista hälsningar" till honom. Simon höll mig i handen hela tiden och tårarna bara sprutade, trots att vi satt där allihopa kände jag mig på nåt vänster så ensam. När jag kom hem åkte jag och träffade Linn1 & Rebban en sväng, om jag ändå visste vad jag skulle göra utan dem..


Idag har jag jobbat, första dagen av tre på en riktig mördarhelg

alex

Kategori: Allmänt


tjena!

trött

Kategori: Allmänt

Dagarna springer förbi alldeles för fort och idag är det en vecka sedan jag kom hem och imorgon är det en vecka sedan morfars bortgång. Det är lite ångestfyllt faktiskt, att tiden försvinner så snabbt. Imorgon börjar jag jobba igen, kan inte påstå att jag är särskilt sugen även fast pengarna kommer väl till pass. Har sovit galet länge denna vecka när jag varit ledig, så nu är det tid att skärpa sig och återgå till verkligheten. Det tar hela min tid att ha både jobb och världens bästa ponny att hinna med varje dag, men det är precis som jag vill ha det!

världens längsta dag

Kategori: Allmänt

12 juli
Morfar tog sitt sista andetag och lämnar ett stort tomrum men också fantastiska minnen

Jag älskar dig

xoxo

Kategori: Allmänt

Time to go to bed. Nast sista natten har i Medicine Hat och Canada - for denhar gangen. Jag hoppas att jag snart ar tillbaka, helst pa ett par skidor i Whistler. Jag vill inte hem och jobba, jag vill hem och ha likadan vecka som den som vantar mig nasta vecka. Helt ledig och darav ocksa en massa tid att spendera ihop med er som jag gillar allra bast. Att aka pa semester ar som att dromma. Oftast ar saker for bra for att vara sann och jag kommer aldrig sluta fascineras over att det faktiskt existerar en hel varld utover den jag sjalv lever i. Har ar klockan halv ett pa natten och jag ska sova. Hemma ar klockan nu halv nio och manniskor har borjat sorpla i sig morgonkaffet pa sina jobb.

Sorgligt nog sager jag godnatt, stoppar tofflorna i Michaelenes yogamatta-tofflor och tassar ut in the backyard till trailern jag, Simon och Lina har bott i. Imorgon ska det bli finvader sa da ska vi vara ute, sen bjuder Camron och Sharon pa fordrink och sedan ska vi bjuda Michaelene, Billie, Leighton, Anne, Bill & Vivianne pa middag. Tidigt pa fredag morgon aker vi till Calgary, gor stan for att sedan lamna igen hyrbilen och ta flyget hem


Hejhej

ingen som vet, ingen som vet

Kategori: Allmänt

Var ar mina hjarnceller?

omfg

Kategori: Allmänt

Jag tror jag stannar har. Allvarligt





Kommer aldrig nagonsin glomma denna helg

whistler ar en plats for mig

Kategori: Allmänt

Jag gillar Kanada skarpt!
Imorgon ar det en vecka till hemresa, kanns bade bra och daligt!  I helgen ska vi till nan farm, hela slakten ar pa plats sa det blir extremt kul :D

Jag saknar Alex