hejhej, hallå dagboken

Kategori: Allmänt

Har aldrig sett så många uteliggare på en och samma gång. Man måste passera slumkvarteren och Chinatown för att ta sig till city här i Vancouver från vårt hotell. Inte sådär superspännande kan jag lova, mest tragiskt.. Bär av till Whistler typ imorgon eller nåt, det kan ju bli spännande. Jag vill åka skidor!

Saknar alla hemma

first monday in canada

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit pa Walmart. Inforskaffat lite billigt skit osv, har varit vaxlande vader hela dagen men riktigt varmt sa det har varit skont. Var aven pa nan helt enorm affar som hade det kallaste klimatet nagonsin sa nar man gick runt dar blev man alldeles bla om fingrarna. Sen testade vi Leightons favoritstalle vad galler kak och at pa 5 guys burgers and fries. Det var fan helt okej det maste jag saga, varldens storsta hamburgare dock. Nu har vi spelat biljard valdigt manga ganger och ska ta och kliva ut i trailern och sova. Imorgon aker vi mot Vancouver men stannar pa vagen och sover hos nan fler slakting, blir spannande, de sager att naturen ska vara helt amazing.

Michaelene (mamman i familjen dar vi bor nu) ar varldens gulligaste och gor allt for att man ska trivas. Vet inte hur manga ganger hon berattat for mig hur sot jag ar sa jag trivs megabra!

Hihi, det var allt for nu.

day 1 in canada

Kategori: Allmänt

Till var stora forvaning motte Anne, Vivianne, Camron och Sharon oss pa flygplatsen. Sen korde vi runt i sakert tio minuter for att hitta deras bil sa vi kunde ta rygg pa dem till Medicine Hat. Huset ar enormt, hur hogt i tak som helst och dessutom sover jag, Simon och Lina i en husvagn som ar hur javla stor som helst, galet!

Saknar er allihopa, men vi ses ju sen liksom!
Nu ska jag ut och sola, sen vantar middag hos Bill och Anne.

PUSS

melton, du glömmer väl inte vårat 4-årsjubileum den 26?

Kategori: Allmänt

Jag hittar inte ipoden - panik.
Jag hittar inte kameran - panik.
Jag har både sladd och laddare till ipoden och kameran - tur är väl det?

Sen känner jag mig lite som när jag var liten och skulle åka på ridläger, förväntansfull över vad som komma skall. Så nu har jag städat, sådär kvart i två på en torsdagnatt bara för att jag inte skulle kunna sova ändå. Det blev fint, och jag önskar så att jag hade haft mitt rum lite mera avsides så jag kunde möblera om utan att någon blev störd. Men det får bli när jag kommer hem, till mitt fina, nystädade rum där alla kläder hänger snyggt och prydligt i garderoben.

Nu vill jag bara komma iväg för att få uppleva det som jag längtat efter så länge, och när man väl är iväg så närmar sig även hemresan.. Jaja, ni fattar.

Jag ska kliva upp om 3,5 h
så jag får önska en god natt och en stor puss på alla! Skriv mycket på Facebook!

tänk om jag glömmer nåt

Kategori: Allmänt

Nu har jag packat klart, i stort sett, tror jag. Hur varmt blir det? Hur många tjocktröjor behöver jag? Hur många par strumpor har jag packat ner? Blä, jag hatar att packa.
Vill egentligen bara spy på denhär dagen, ska snart åka till Ås och bege mig ut i skogen på min vita springare innan hon får nya skor. Sen åkte jag klart som fan på att jobba 15.30 - 20.30 och då ska jag speeda hem och ta emot mina fina vänner som ska komma förbi och ta ett glas vin eller två.

Imorgon, 6.30 går planet till Arlanda och vid 12 flyger vi vidare till London. Därifrån tar vi sedan sikte på Calgary, dit vi kommer fram runt 21 lokal tid.

Hejdå hejdå hejdå, ta hand om er!!

jaha

Kategori: Allmänt

Ikväll åker Alex till Gbg & kommer hem på tisdag, på fredag sticker jag och är borta i 3 veckor. Så där sågs man inte på en månad, nej.. Nu ska jag dit och äta middag åtminstone, blir trevligt trevligt.


Heeejdååå

hihihihihhi

Kategori: Allmänt

Jag är glad. Jätteglad. Jättejättejätteglad!

Love

one step at a time

Kategori: Allmänt

Det har lagt sig ett grått lock över Östersund. Vädret suger balle och dagar som denna får en att längta väldigt långt bort.. Eftersom mina tankar i det stora hela består av drömmen att skaffa eget boende så har jag idag städat och sorterat i garderoben. Berget av kläder som ska sparas ligger nu på min säng och jag skulle lätt kunna ställa mig på toppen av det och slå huvudet i taket, nästan. Till saken hör det att jag då faktiskt gjort en skänka-bort-hög som består av åtminstone 10 tröjor och 3 par byxor. Så fort jag städar ordentligt kommer jag på att jag vill möblera om och göra nåt nytt, alla gånger utom idag, för idag vill jag ha en egen lägenhet som jag kan möblera om så den ser ut att vara hämtad från IKEA-katalogen. I framtiden, kanske... 


Nej, nu ska här hängas tvätt.

å, studenten

Kategori: Allmänt

Jag har tagit studenten. Den veckan var definitivt en av de absolut bästa i hela mitt liv. Älskade SPEIN07a, fina fina fina ni! Underbara vänner och dessutom både en L och en R på min studentmottagning.
Självklart är det sorgligt, jag menar, efter tre år så lär man sig mycket om människor som man lär känna. Nu måste vi själva dra ihop hänget, vi ses inte på skolan längre..

Jag ska jobba några enstaka dagar under de två veckor jag är hemma nu, nästa fredag åker jag till Canada och hälsar på i tre jävla veckor. Hjälp mig vad länge.. Men när jag kommer hem hoppas jag att det finns några fina ex-NEUare som vill kramas med mig.

Kärlek!