satan i gatan

Kategori: Allmänt

Idag är det megasuperväder på gång!! Jag jobbar, 7-21. Såklart.

jobb jobb och mera jobb

Kategori: Allmänt

Denna vecka blev helt full! Har äntligen börjat gå efter schema på jobbet så nu kan jag planera lite i min vardag. Igår jobbade jag 7-13 för att sen ha rast i 2,5 h och sen jobba 15.30-20.30. Idag har jag inlett dagen med lunch på Tages med bästa MALiN!!!!! Sen jobbade jag 13.30-21 och egentligen ska jag vara ledig imorgon. Men det första jag fick höra när jag började jobba idag var att de jobbat för få då under dagen då Lena var sjuk, då fick jag ta hennes 7-16 imorgon, sen ska jag vara i Ås 17.30 och hålla i lektionerna hela kvällen. På torsdag blir det 7-20.30 igen. Heja pengar!!!!!!

det är klurigt

Kategori: Allmänt

Undrar var man egentligen hamnar och vad man hittar på i framtiden?

hej, jag heter elin

Kategori: Allmänt

och jag är otroligt lycklig!

å, helg!

Kategori: Allmänt

Det är alltid lika frustrerande när saker och ting går mot sitt slut. Jag har haft en kanonhelg och det har jag otroligt många att tacka för. Igår morse var jag hos Bon Chiq för att dressyra lite, han gick som en klocka! Stretade inte emot ett dugg och var loss och fin i handen. Jag blir bara mer och mer imponerad av den hästen och är så glad att jag får ta hand om honom. Alex är hemma också, så jag har myst och ätit god mat tillsammans med honom+familj. Imorgon ska vi ut och fira vår 1-årsdag som infaller på onsdag, men A far tillbaka på tisdag.. Puss vänner

jag är en dålig människa

Kategori: Allmänt

Imorgon hade jag tänkt att åka till Norge och gå på personalfest med mina kära kollegor från dagis. MEN, min kära Alex har för en gångs skull lite längre helg än vanligt och därför hade han en väldig lust att komma hem. För att då slippa betala 500 kr på tågbiljetter och knappt stanna så väljer jag att skjuta upp Norgebesöket tills jag kan vara där längre. Känns trist förstås men just nu är jag inte den rikaste av olika anledningar.. Hoppas dock på att få återse mina kära sambos inom en snar framtid! Nu ska jag sova, börjar 7 imorgon!

back om track

Kategori: Allmänt

Blev inringd på jobb idag till min stora förtjusning :) wohoo

TiLLA tok

Kategori: Allmänt

Jag och kusin vitamin har varit på skogspromenad. Rätt som det var blev vi halvt attackerade av en tjäderhöna med ungar! Tilla var helt galen, hon har utan tvekan förvandlats till ett odjur med energi som aldrig tar slut. Det ska bli spännande att se om hon en dag lär sig att springa efter älgar i skogen, fåglar är inget problem.

typiskt

Kategori: Allmänt

Att allt dessutom är precis som förut gör mig faktiskt inte ens förvånad, bara besviken hur jag ens kunde tänka tanken att det skulle ha förändrats

vild gissning

Kategori: Allmänt

Jag kan bara ana att allting är perfekt där borta nu, precis som ni vill ha det ni som bara tyr er till varandra

Sysslor för den arbetslöse

Kategori: Allmänt

Idag har jag; varit hundvakt, diskat, städat, tvättat, lagat mat, linlöpt BC och följt med mamma till Ås. Nu förtjänar jag lite sömn, imorgon bär det av på tårtkalas!

panik

Kategori: Allmänt

Jag äger på tok för mycket kläder.

Att flytta hem och inse att garderoben fortfarande är full när jag har med mig två IKEA-påsar, en fullstor resväska och en sportbag med kläder från Norge så uppstår ett kaos. Tur för mig att det blåst en del de senaste dagarna så allt nytvättat torkar på nolltid ute på strecket. Nu återstår frågan med förvaringsutrymme.

en lördag

Kategori: Allmänt

Nu har jag slagit mig till ro i Östersund igen. Den senaste veckan har varit tuff men också helt fantastisk. Jag kan inte riktigt beskriva känslan som infann sig när jag kramade om Alex i tisdags morse, redo för min sista dag på jobbet men inte redo för att lämna honom. Nu är det gjort och jag kom hem till vänner som jag önskat fanns tillgängliga när fritiden var som längst i Norge. Nu har jag kommit hem till er och jag hoppas att vi ska göra sällskap på både det ena och det andra. Nu; sängen, är dödstrött efter att ha motionerat BC 2 dagar. Fina grabben