Freeeee falliiin

Kategori:

Nedräkning pågår till massa skoj. Jag är så lycklig som det går att vara, sådeså

En vårig söndag

Kategori: Allmänt

Jag & Lasse hade en hel anläggning för oss själva igår, och det var precis vad vi behövde. Pyssla, dona, stöka och L uppskattar verkligen alla borstdrag man gör. Efter passet var han skitig om benen så jag tänkte ge mig på att spola honom, visste inte vad han skulle tycka om det så jag lät honom känna strålen mot mulen. Han sörplade glatt i sig och tyckte det var väldigt mysigt att bli blöt så att spola benen sen var inget problem.

Idag har jag ridit Chippen på förmiddagen och det har hänt så mycket med honom. Han är verkligen en klippa och jag är så glad att få rida honom en del. Nu är det soffhäng innan jobb, jag är faktiskt riktigt taggad idag! heeejrå

Oss

Kategori:

Idag är en typisk dag när det verkligen känns att banden är brutna. Och frågan är egentligen hur fan det kunde bli såhär och när det hann hända?

Om alla dagar vore som denna

Kategori:

Alldeles varm i hjärtat

Häst- å vinhelg

Kategori:

Tiden går för fort under helgerna. Men vad gör det när man är lycklig och inte har tid att tänka negativa tankar?

Briljant

Kategori:

Rosa naglar och ett välmående som är det mest äkta på länge. Omfamnar livet till max just nu

Ø

Kategori:

Jag vill att det ska bli tisdag nu så jag får ge och ta kärlek igen.

Att nåt så nära kan va så långt bort

fredag, igen :))))

Kategori:

Aktiverar en ny spellista på Spotify som ska rädda min förmiddag i stallet. Det är något visst med texter som berör så mycket att man får för sig att det är synd om en själv, och man måste lyssna på en viss genre musik som får en i rätt mode.

Jag drömde något konstigt inatt också. Det var längesen en dröm var lika tydlig när jag vaknade som den var när jag sov. Slumpen?