lycklig

Kategori: Allmänt

Idag har det hänt mycket saker. Jag är otroligt glad, har något stort att hoppas på som är något så grymt viktig för min framtid! Åker till Malta 19 september med några kära fd klasskamrater och när jag kommit hem bosätter jag mig i Trondheim i början på oktober i ett nyrenoverat hus med trevliga människor. Jag har världens bästa vän LINNÉA och dessutom en pöjk som flyttar före till Norge redan på onsdag.


Min!

idag är det torsdag

Kategori: Allmänt

Hostan har äntligen börjat ge sig lite, så idag ska jag prompt ta och träffa min fina A som kom hem från Grekland i tisdags men som jag gett besöksförbud pga min hals. Är dessutom ledig imorgon så ikväll vid 21 är det jag som målar naglarna. Sommaren börjar ta slut också, mysigt med höst men var tog egentligen sommarn vägen? Ett som är säkert är ialla fall att jag gjort en av de bästa resorna i hela mitt liv och att jag dessutom träffat en helt fantastisk grabb som jag knappt trodde man kunde hitta. Har dessutom för första gången förlorat någon som stått mig nära när morfar åkte till himlen, men vid 19 års ålder har jag trots allt lärt mig att livet också innehåller döden..

Slänger in två bilder från Kanada också, när jag ändå är i farten. En liten kompis som vi fann i Whistler samt en bild från världens galnaste, fullaste helg mitt ute i ingenstans på en farm. Å, som jag saknar allt och alla







och det är bara så jävla bra

Kategori: Allmänt


"Du försvann en dag gamla vän, du fick en kille och ringde aldrig igen. Utom när han jobbar, då kan det va kul att ha middag bara tjejer dricka vin"


vad hände?

Kategori: Allmänt

Här sitter jag, ska alldeles snart bege mig till sängen för några timmars sömn innan jag ska stå på jobbet imorgon bitti 07.00. Det känns som om jag jobbat på samma ställe i alldeles för lång tid, jag är less som fan och längtar någon annanstans. Tröstar mig inte mycket just nu att min lön i slutet på september kommer vara fet, jag vill också vara ledig och åka utomlands i glada vänners sällskap. Alex åkte till Grekland idag med sina högstadiepolare, tur för mig att han hellre gjorde det i en vecka än åkte till Thailand med sin familj i veckorna tre. Dessutom hade hans föräldrar sagt att han kunde ta med mig till Thailand - efter han hade bokat Grekland. Med en pappa som är pilot kostar flygresorna världen över ingenting. Men, det kommer fler tillfällen och dem ser jag fram emot :)

Godnatt