bara min

Kategori: Allmänt

på topp

Kategori: Allmänt

Jag är glad.
Får vara kvar på dagis i två veckor till, på heltid. Känns extra bra då en av fröknarna idag sa att en av 1-åringarna (som går på avdelningen under där jag jobbar) var så förtjust i mig. Dagens eloge går till Cillan som lånade ut sitt busskort till mig.

Alex har åkt hem, tur för mig att det inte är längre än på söndag tills han kommer hem. Bästa, finaste Alex <3 Men alla vi andra som är kvar har lyxat till det och ätit fondue här hemma, lilla familjen som vi är :)
Nu ska jag sova, är dödstrött efter en veckas jobb med uppstigning vid 06 varje dag.

Klem

ändrade planer

Kategori: Allmänt

Jag kommer inte hem i helgen.

Jag stannar hemma i Trondheim
hejhej

en fin helg

Kategori: Allmänt

Till min stora lycka kom mamma och pappa på besök igår. De tog en tripp till Trondheim över dagen, för att se huset och hjälpa mig att inhandla vinterskor. Dagen avslutades sedan med ett besök på Egons där vi åt supergod mat, hela familjen + Alex och Cillan. Sedan brummade mamma, pappa och Jeppe tillbaka till stugan.

Simon och Krille åkte hem i förmiddags så helgen har betytt en del alkohol, men vi orkar bara festa till det när vi får besök och det var ett tag sen nu och därför satt det rätt fint trots allt.
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå, 17.12 går bussen som ska ta mig och Cillan till Lerkendals stadion där vi ska stå i kiosken under matchen mellan Rosenborg och Tromsø.  Söndags-OB på det, gilla! Imorgon börjar jag 7.30, är dessutom sista veckan jag jobbar varje dag för efter oktober har jag inget inbokat. Men det kommer väl, om man har tuuur.

Hemgång nästa helg! Ses då
Då ska vi kramas, Linnéa

ALLTID MINA FINA

Kategori: Allmänt

Idag saknar jag mamma & pappa, lite mer än jag gjort tidigare

livet

Kategori: Allmänt

Hej hopp hallå.
Jag jobbar och står i mellan 8 & 16 varje dag så om kvällarna är jag trött. Har fått jobb via ett bemanningsföretag som heter Adecco på Sjöskogbekken barnehage som alltså är ett dagis. På avdelningen Hvitveisen
(Vitsippan) går det 25 ungar som är mellan 3 & 6. Att snakke norsk går okej, är dock väldigt oproffsig så jag haaatar att försöka. Men när ungarna ser ut som frågetecken kan man inte göra annat än försöka ändra rösten och hitta på.

Nu ska jag och mamma prata på Skype.
Vi hörs gott folk

elin

Kategori: Allmänt

tja ala xD

rain

Kategori: Allmänt

Å, vad glad man blir när man får hälsningar hemifrån. Så länge mina dagar här inte består av särskilt mycket längtar jag hem en del.. Alex sticker vid 06 och dagar som idag jobbar han övertid och är inte hemma förrän runt 20. Men som tur är så finns det alltid något att göra. Idag ska jag ner på stan och träffa Jennifer innan hon börjar jobba och när vi skiljs åt tänkte jag åka hem och montera klart klädstången. Det regnar i Trondheim idag..


Puss

jag tycker om trondheim

Kategori: Allmänt

Det är så fint här. Staden har trätt i en höstskrud och med jämna mellanrum kikar höstsolen fram och tydliggör alla fina skiftande färger. Gick över förväntan att köra bil här, så vi lyckades droppa några CV;n. Var dock många säsongsjobb som går mot sitt slut så de tipsade om att komma tillbaka i samma veva som produktionen är på topp igen. Har registrerat mig på massa norska jobbsidor i hopp om att få napp någonstans. Sista utvägen är äldreboende eller bageriet där Stina och Gunnar jobbar. Deras arbetstider är från 24 och tills de är klara, sen sover de hela dagarna och vaknar på kvällen. Är inte jättesugen på det jag inte..

På fredag har C lovat att ta lite kort på mig och A. 4 månader firar vi då, helt galet. Och jag har aldrig varit så tokig i någon som jag är i Alex.

Nu ska jag montera upp klädstången, göra lite snyggt på rummet för att sen se om det är några tappra arbetare som vill ha hämtning på slakteriet.

växlande molnighet med inslag av regn

Kategori: Allmänt

Idag har jag lyckats flirta åt mig bilen genom att ta fram valpögonen. Detta innebar att jag och Malin stod påklädda i hallen kl 06 för att köra Sara, Alex och Linus till slakteriet. Sedan hittade vi hem ganska lätt och nu är det prick en timme kvar tills vi ska ut och söka jobb!

Annars då? For till IKEA igår kväll och köpte en klädstång då jag och Alex fick oturen att inte ha någon garderob i rummet.  Jennifer jobbade och hon gav oss kuponger som vi bytte mot glass, mums!

Önska mig lycka till, på återhörande gott folk

jaha

Kategori: Allmänt

Första vardagen i Trondheim, min första tanke när jag klev upp var "idag ska det hända grejor!"
Såhär vid tre på eftermiddagen har det inte hänt nånting alls. Dennis gjorde mig riktigt arg då han bangade på att åka en sväng för att lämna lite CV trots att han lovat. Som nykomling här är jag alldeles för feg för att tro att jag hittar rätt på egen hand. Men med lite omstrukturering i planeringen hoppas jag att morgondagen bjuder på lite mera. Viljan finns ju åtminstone!

Så får vi se då, var jag hamnar - och när det blir

sista natten hemma på jag vet inte när

Kategori: Allmänt

Då var det dags. Optimist-Elin tänkte packa en stor sportväska och klara sig på det. Tji fick jag, åker dit med samma, feta resväska som sist och den är dessutom ännu mer fylld. Nu ska jag flytta på riktigt, då kan jag inte lämna saker hur som helst. Hade gärna velat ha en till helg som den förra, för då följde Linn1 med till Norge och pimplade vin i sällskap med oss andra. På lördagen kom Alex föräldrar med hans farmor och farfar så då blev vi bjuden på middag i hamnen och det var bland det godaste jag någonsin ätit. En helg när man är som nöjdast med livet, helt klart. Fast nu får jag krama Alex varje dag, min fina Alex!!

Imorgon flyttar jag. Hemifrån!? Vad är det som händer?

Önska mig lycka till. Jag tänker på er vänner, ofta och länge.
Särskilt dig Anna Linnéa Åström

kom om ni kan, kom om ni vill

Kategori: Allmänt


Flytten blev uppskjuten.. Beger mig på fredag istället, lämnade de mesta av mina grejor i fredags. Blä, som jag vänt ut och in på hela mig på slutet.. Blir galen av allt jag ska åstadkomma. Och att jag ska flytta ifrån min bästa vän.. Det går inte att må annat än dåligt för det. Men men, snart åker nog tummen upp som på bilden


På lördag är det ett år sen olyckan också. Tiden går äckligt jävla fort