ribruk

Kategori: Allmänt

Funderar som alltid på vad som komma skall. Har några idéer faktiskt, kanske man borde göra verklighet av någonting man har talang för. Eller, talang och talang.. Styrkan för.

Återkommer.

Will you feel anything at all

Kategori:

Ansökt om ledighet. Nu ska jag handla mat, tralala

Inte helt levande

Kategori:

Haft mina lektioner ikväll som vanligt. Dock med feber, hosta och en täppt näsa - inte som vanligt. Jag är en slagen hjälte

22:56

Kategori:

57 minuter långt telefonsamtal

Dag 1

Kategori:

Slutkörd

Kategori:

Pallar inte

Lyllos mig

Kategori:

Jag har fått sån fantastiskt fin feedback. Igår och idag, både till mig och genom andra för min första dag som ridlärare på söndagar. Så ja, vad ska man säga? Fan, vad jag är bra!!

Vackraste Jämtland

Shiny saturday

Kategori:

Hästdag. Är så glad över dessa djur som får en att utan problem kliva utanför dörren när det är snorkallt. Chippen var.. fantastisk. Loss, mjuk och superfin. Idag var en sådan dag då jag inte gärna hade klivit av. Red honom 30 min och sen fick det vara nog. Duktiga grabben.

Sen hakade jag på Gulle upp till ridhuset på hopptiden. Det var vi på varsin häst + 7 till. Så, ett jävla drag med andra ord. Jag satt på Tzantali, 5 år och sutten på typ 30 ggr. Nyttigt och fantastiskt roligt!!

Nu är jag hos min finaste och ska vara här och må gott tills jag börjar jobba imorgon vid 16. Heeejrå

Sliten

Kategori:

Då var man lite fattigare efter att ha betalat kommande veckas dressyrträning. Chillevippen blir det, ska rida honom med sporrar imorgon och se vad han säger om det. Nu är jag överjävligt trött, så hej

Om och om igen

Kategori:

Jag jobbar på. Släpper ut hästarna, mockar, spånar, sopar och fixar mat. 3 dagar i veckan, alldeles lagom för att inte kroppen ska ta stryk. På söndag ska jag för första gången få hand om egna grupper under en kväll. Jobb 4 dagar/ vecka hädanefter med andra ord.

Känns bra. Nöjd man är
Fick mocksällskap idag också. Klor i axlar, aj

Pengar rullar in som de ska

Kategori:

Man kanske skulle satsa på att bli miljonär eller nåt

Jo, ja

Kategori:

Sista lediga söndagen på länge. Imorgon är det jobb igen, dagen kommer att bli lång men på tisdag är jag ju ledig så inte går det någon nöd på mig inte :-)

Godnatt

Detaljer

Kategori:

Den största bonusen med att jobba på ridskola är möjligheten att få rida olika typer av hästar. Som Ingela sa en gång då vi pratade om att Melton är svårriden "Melton är en häst man verkligen lär sig att rida på".
Jag som ryttare känner saker och ting mycket tydligare, om jag har fel galopp eller om baken halkar ut.

Idag har jag ridit Chippen. Den hästen har så mycket fint i sig och jag satt med ett stort leende på läpparna genom passet. Ångrar inte en sekund att det var han som fick följa med hem till Ås den dag då vi lämnade Felizia i Umeå.

Imorgon ska jag på dop och sen blir det revy. Fullt ös

Kärlek

Kategori:

2013

Kategori:

Var foll i Bydalen med supersällskap på nyårsnatten. Somnade på småtimmarna och sov (som alltid när jag är i fjällen) som en stock. Nu är jag hemma och ska sova, imorgon vill hästarna gå ut i hagen och få mat igen och det ska jag se till att dom får.

God fortsättning!