---

Kategori:

Det regnar hästar.

😊

Kategori:

Har spenderat åtskilliga timmar i ridhuset idag och det är inte varmt där inne alltså.. Roligt har det varit hur som helst, är många man inte ser så ofta så kul att se förändringar. Var två som fått magsjuka så imorgon ska jag få mig ett pass tillsammans med Max, gissa om jag är taggad! Godnatt!

Mina fina

Kategori:

Sitter och käkar lunch efter en skön promenad med hundarna. Tilla har "vuxit i kostymen" otroligt mycket på senaste tiden så hon är riktigt rolig att ha att göra med på alla sätt och vis. Jeppe passar på att gå precis hur han vill när vi är ute, snacka om att han unnar sig själv friheten då. Idag stack han och vägrade komma så jag fick gå och hämta honom. Helt sjukt att han fyller 12 i mars!

Monday morning

Kategori:

Behöver inte förklara hur bra helgen varit och hur nöjd jag är. Något som är roligt är att det enda jag shoppade var på Intersport. Kom hem med rosa fina skidbrallor som jag knappt betalade för, så billiga som dom var.

Annars är det mycket kul på gång. Jag väntar med spänning på hur veckan kommer arta sig. Haaade på baaade

Förresten!

Kategori:

Fredagsledig måste ju bara innehålla en typisk helgfrukost!! Så idag var jag på Frejas och köpte stans godaste bröd så imorgon blir det en riktig långsittar-frukost.

Imorgon kväll flyger jag till Stockholm (tack älskade SAS för att ni finns ett tag till) för på lördag ska vi på Swedish House Mafia! Gaaalet!

don't you worry child

Kategori:

Ikväll har jag varit hos Jennifer och i morgon ska jag träffa Britta. Har redan dödat flera timmar totalt på telefonsamtal med Stina sen jag kom hem. Fina fina älskade vänner, vad jag tycker om er!!

~

Kategori: Allmänt

Hann aldrig vara mellan två jobb, för idag har jag jobbat igen.

I morgon ska jag ha en dag full av egentid. Dock bara till 17, för då slutar Alex jobba. Göttmos

hästfest

Kategori: Allmänt

Jag har fyndat ridbyxor på Tradera och på måndag ska jag äntligen få sitta på en häst igen.

Godnatt

Kategori:

Sista natten. Det är alltid då det blir blandade känslor!

oh dear

Kategori: Allmänt

I morgon är det tisdag=en dag närme fredag. På fredag ska jag ta ett bad och måla naglarna. I villan i Erikslund. I Östersund.

känslor

Kategori: Allmänt

Jag har packat ner alla mina kläder i den stora resväskan. Utom ett fåtal uppsättningar som ska bäras de få dagar som är kvar, de hänger på galgar på väggen. Det börjar så smått se ut som då vi flyttade in. Jag har en bra känsla i magen.

Ikväll blir det ett Mage-Rumpa-Lår-pass på gymmet också. Kunde inte ha avslutat helgen bättre.

Läs detta också, var något av det finaste på länge http://www.devote.se/articles/kroenikor/saker-som-gaar-i-tusen-bitar_25-2429.htm

Ta hand om era pappor idag, hade jag också gärna gjort om han varit här.

Fräknar är fint

Kategori: Allmänt

Det är så mycket man har lust med på hösten! Får se hur många av mina drömmar som blir verklighet.

Har bokat en ansiktsbehandling veckan efter jag kommit hem. Ska unna mig det efter denna säsong som det är så lite kvar på nu. Har varit på det en gång tidigare och då sa hudterapeuten att fräknar är en mardröm. Tror jag ska visa henne denna skönhet

pappa

Kategori: Allmänt

På söndag är det farsdag och då ska jag tänka lite extra på farsgubben min som har det såhär mysigt just nu! Världens bästa pappa!

kladdkakans dag

Kategori: Allmänt

Då rekommenderar jag denna;
http://www.linneasskafferi.se/2011/02/1384/

Matblögg

Kategori:

Hehe chili con carne toppad med sallad. Har btw jobbat 7-12.30 idag för vi har typ inte ett dyft att göra.. Let me go home

9 arbetsdagar

Kategori: Allmänt

Även fast jag längtar hem så kan jag lova att jag njuter in i det sista. Vi är alltså sex stycken som bor tillsammans i en stuga på 60 kvadrat i skogen någon mil utanför Trondheim. Alla vi bodde tillsammans förut när vi bodde i Norge, utom Anna som är lillasyster till Sara som varit med från dag 1. Vi är fem tjejer som alla jobbar på packavdelningen på Nortura och 1 grabb som jobbar i hängehallen.

Har precis insett att jag inte kommer behöva köpa någon mer mat (okej, typ grönsaker och ev frukost då) så nu är jag nöjd. Gymmat har vi också gjort efter jobbet, sprang 30 min och körde sen axlar och rygg. Kult liv vaaaa! Som sagt, 9 fjuttiga arbetsdagar kvar!!

No Norway

Kategori: Allmänt

Jaha, då har jag kört Alex till tåget. Nu längtar jag verkligen hem. Jag vill hem och äta god mat, gå långa promenader med mina fina djur, njuta med både min familj och Alex, kramas med vänner, träna och kanske dessutom rida en och annan häst.. Livet på hemmaplan är bra fint.

Nu ska här laddas inför kvällens MRL-pass på gymmet. Heja, heja

BTW

Kategori: Allmänt

Hur vacker är inte utsikten från vår arbetsplats?

lycklig

Kategori: Allmänt

Imorgon är det fredag. Fredag igen. Två veckor har jag kvar här som packmedarbetare på ett av Norges största slakterier. Och mitt hjärta kommer med tåget dessutom. Livet är ljuvligt