Räknar ner

Kategori:

Lite glans på sin höjd kan jag unna mig.

Lagade god improviserad pastasås till middag och planerar nu att lägga mig raklång i sängen med en sjukt spännande deckare som mamma skickade med mig. Dejligt värre

för stora mössor och allt är vitt som snö

Kategori: Allmänt

Dagens längtan; att få måla naglarna

vintertid

Kategori:

Jonsvatnet är lika vackert i vinterskrud. Försökte fånga landskapet på bild igår när vi var på väg hem, men det gick inte alltför bra att ta kort då bilen var i rullning. Idag är en skön bara-vara-dag och jag har tänkt ta itu med lite saker ifrån sängen :))) sköööönt

nej.

Kategori: Allmänt

Idag kom första snön och det har vräkt ner hela dagen... Jaja, "piggdäcken" är på så det går ju som bra ändå.

Annars har jag skickat iväg ett mail med mitt motiv på tatueringen till studion idag! Wohooo""

varje ny dag är ett steg i rätt riktning

Kategori:

Godmorgon världen!

Vemod

Kategori:

Har precis tryckt i mig dagens ranson havregrynsgröt. Är så trött och slut efter helgen så jag ser fram emot att få komma hem efter jobbet och bara vara.

Igår var det riktigt jobbigt att åka tillbaka till Norge. Men nu är det gjort och nu blir jag kvar här tills det är dags att åka hem.

Tack fina, älskade vänner för en fantastiskt kul och oförglömlig helg! Jag saknar er

Men nej, inte igen

Kategori:

Våra älskade kossor (japp, vi bor på bondgård) började precis råma ikapp. Är det inte ljuvligt så säg?

🐎

Kategori:

Kategori:

Den 27e november förresten, då ska denna få sällskap.

FELIX

Kategori: Allmänt

Här kan vi snacka om genomtänkt tatuering

Söndag 13.3.99

Kategori: Allmänt

Skrev ett fint inlägg i förmiddags som dock vägrar publiceras från telefonen. Söndagar är heliga och idag har den varit fantastiskt vacker. Hösten har kommit även till Trondheim så idag har jag varit ute och dragit in den i mina lungor. Solen sken och värmde trots att luften var kylig. När jag kom hem lagade jag blodpudding med bacon och mammas lingonsylt, om nom nom.

Har sedan dess också hunnit med att dammsuga, städat och packat samt tagit en skön jävla dusch. Nu har jag halkat in på matbloggar och dreglar över hur gott saker och ting kan se ut på bild! Snart ska jag ner och laga den fantastiska rätten; korvstroganoff!

Puss

Liker ikke

Kategori:

När jag jobbar på dagarna har jag turen att få låna ett par hörselkåpor med radio av Cillan. Brukar allt som oftast lyssna på P3 som påminner en del om svenska kanalen med samma namn. Bra musik, rätt kul och framför allt; ingen reklam! På förmiddagarna mellan 9-11 har de något som heter mixtape, ett program med ett visst tema varje dag. Idag var det fredag och temat föll mig absolut i smaken till en början; partytema! Efter första låten drog programledaren temat igen "de må vær hits fra en norsk artist/gruppe eller noen som synger på norsk". Fan också, så bedrövligt. För er som inte lyssnat på norsk musik; gör det helst inte! Och om ni måste så lyssna på "Admiral P-kallenavn" så förstår ni ungefär hur bra det är.

Godnatt gott folk och goood helg! En annan jobbar imorgon!

lillördag

Kategori: Allmänt

Lyssnar på denna fantastiska, charmiga kvinna. Mår bra. Suktar efter en ullkappa som kan värma mig i typ, London, i december. Ska dit med mina fyra fina sambor från Norge, Stina, Cillan och Sara. Jag längtar. Det är fint att ha något att längta efter.

En kortis

Kategori: Allmänt

Vi jobbar olagligt mycket övertid

Vi har bokat resa till London i december

27e november ska jag göra något för andra gången någonsin i mitt liv

Kram

Hööks hestesport

Kategori: Allmänt

Slakteriet ligger granne med ett köpcenter där det finns Hööks. Både trevligt och farligt.